Notícies

170 participants en la XVII Jornada d’actualització sobre Factors de Risc de la Malaltia Vascular

170 persones van participar ahir , dissabte, 04 de febrer, a la XVII Jornada d’actualització sobre Factors de Risc de la Malaltia Vascular, organitzada per la Unitat de Factors de Risc Cardiovascular de l’Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida (HUSM), gestionat per Gestió de Serveis Sanitaris (GSS), la Unitat de Detecció i Tractament de Malalties Aterotrombòtiques (UDETMA) i el CAP Mollerussa, a l'aula magna del Campus de Ciències de la Salut de la Universitat de Lleida.

Al llarg de tot el matí, els inscrits van assistir a les conferències dels doctors Gerard Torres, Jacint Cabau, David Arroyo, Oscar Sacristán, Jordi Roig i Emilio Ortega, entre altres. A més, van participar en els tallers sobre diabetis, ecografia vascular, índex turmell-braç, activitat física i benestar i educació dietètica.
Taller 1. Diabetis.M. Olivart, K. Rodríguez, M. Calderó, M. Pena, V. Sánchez (ABS Pla d’Urgell).
Taller 2. Ecografia vascular.T. Vidal (UDETMA), M. Regany (EAP Cappont).
Taller 3. Index turmell-braç.V. Maria (UDETMA), M. V. Peña (UDTEMA).
Taller 4. Activitat física i benestar: més enllà dels factors de risc vascular.R. Rodríguez (INEF), C. Roca (ABS Lleida Rural Nord).
Taller 5. Educació dietètica. Millorant la salut cardiovascular.P. Rubio (HUSM), X. Sinfreu (H. Meritxell).

 

La jornada  ha comptat amb la col·laboració de professionals de diferents àmbits com l’Atenció Primària, l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova (HUAV), la Universitat de Lleida i el patrocini de la Societat Catalana d’Hipertensió Arterial, és un fòrum anual per a la formació continuada, el debat i l’exposició dels treballs en risc cardiovascular, la primera causa de mortalitat a la societat occidental.

 

Programa de la jornada i fotografíes
 
Comunicació GSS, 7 de març de 2017

 


<< Torna