Notícies

Francesc Guerra Maestre, proposat nou director de Centres de la Xarxa d’Hospitals de l’Alt Pirineu

Guerra és llicenciat en Ciències Econòmiques i té una dilatada experiència en gestió sanitària

 
Els membres de l’òrgan de selecció designat per a la contractació laboral d’un/a director/a de Centres de la Xarxa d’Hospitals de l’Alt Pirineu, a la que s’han presentat 14 candidats, en sessió de data 7 març de 2017, han acordat per unanimitat proposar al candidat Francesc Guerra Maestre per ocupar el lloc en qüestió. Els propers dies, els òrgans de direcció de Gestió de Serveis Sanitaris (GSS) i la Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell ratificaran, si s’escau, la proposta.
 
Francesc Guerra és llicenciat en Ciències Econòmiques especialitzat en Empresa per la Universitat de Barcelona, diplomat en Ciències Empresarials especialitzat en Fiscal i màster en Business Administration (MBA) per ESADE.
 
La seva última experiència professional ha estat de gerent a l’empresa del grup assegurador CASER, dedicada a la gestió de tres centres sanitaris ubicats a la província de Badajoz.  Anteriorment, va formar part de la gerència a l’USP Institut Universitari Dexeus. Així mateix, també va exercir de cap de l’Àrea Econòmica financera i gerent de l’Hospital Clínic i provincial de Barcelona.
 
 
Comunicació GSS,  10 de març de 2017

AdjuntMida
NdP_xarxa hospitals d'Alt Pirineu.pdf27.67 KB
<< Torna