Notícies

Jornada de Portes Obertes ‘Jo també vull ser resident a Lleida’

La Jornada té com a objectiu informar els residents sobre la formació sanitària especialitzada que poden rebre a l’àrea de Lleida

El proper dia 16 de març, a les 11 h, a la sala d’actes de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida tindrà lloc una jornada de portes obertes dirigida als estudiants que vulguin optar per fer la residència a Lleida.

El gerent territorial de l’ICS a Lleida, Alt Pirineu i Aran i gerent de Gestió de Serveis Sanitaris de Lleida inaugurarà la sessió, en què també participaran els caps d’estudis de les unitats docents de Medicina Familiar i Comunitària de la Direcció d’Atenció Primària de Lleida i de l’Hospital Arnau.

També hi col·laborarà la directora de l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida) i es farà una visita a les instal·lacions. Finalment, hi intervindran estudiants que ja estan fent la residència a Lleida, per explicar la seva experiència.

Cal recordar que el BOE, amb data 13 de setembre de 2016, va publicar que en la propera convocatòria de l’examen MIR de l’any 2017 es recuperaven set especialitats mèdiques a Lleida. Així doncs, en aquesta nova convocatòria s’inclouen residents de les especialitats següents: endocrinologia, neurologia, pneumologia, hematologia, dermatologia, otorrinolaringologia i urologia.

 

15 de març de 207

 


<< Torna