Notícies

Caminada 'Menys fumar i més caminar', aquesta tarda a Lleida per commemorar el Dia Mundial sense Tabac

Amb sortida a les 18.00 hores des de la seu de la Creu Roja de Lleida i recorregut urbà i accessible per a tots els nivells amb una durada d'1 hora aproximadament

Lleida acollirà avui dimecres, 31 de maig a les 18.00 hores, la caminada Menys fumar i més caminar per commemorar el Dia Mundial sense Tabac. La caminada s'iniciarà des de la seu de la Creu Roja de la capital del Segrià i el recorregut serà urbà i accessible per a tots els nivells amb una durada d'1 hora aproximadament. Els organitzadors esperen més de 200 participants. Aquesta activitat uneix la lluita contra el tabac i la promoció de l’activitat física com a factors de salut.
Es tracta de l'acte central i de cloenda de la Setmana Sense Fum 2017 que ha comptat amb centenars d’activitats organitzades per l’atenció primària de la Regió Sanitària de Lleida, l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova (HUAV), l’Hospital Universitari Santa Maria (HUSM) i tots els centres educatius de la plana de Lleida de manera conjunta i coordinada.
Adjuntem el cartell de la caminada
Lleida, 31 de maig de 2017
 

<< Torna