Notícies

Quinze anys de la creació del Laboratori Territorial de l’Institut Català de la Salut Lleida

Avui dia 2 de juny ha tingut lloc un acte commemoratiu per celebrar aquest 15 anys de la creació del Laboratori Territorial de l’ICS Lleida amb la presencia dels professionals en actiu i les persones jubilades durant aquests anys al Laboratori.

El Laboratori territorial de l’Institut Català de la Salut va ser el primer de Catalunya en implantar aquest model que durant aquests darrers anys s’ha anat estenent a la resta de territoris.
 
El Laboratori clínic de la Sanitat pública de Lleida realitza una activitat directa i de referència per a la majoria de centres sanitaris de Lleida amb 180.000 pacients atesos a l’any i més de 6,5 milions de determinacions anuals, pioner en model organitzatiu i amb reconeixement acreditat en qualitat.
 
Un Laboratori modern dotat dels últims avenços en tecnologia i robotització, amb
sistemes d’informació que permeten la gestió dels processos i la comunicació immediata de resultats; amb professionals molt qualificats i oberts al futur.
 
La recerca, clínica i bàsica, i la docència en són també trets fonamentals, amb
una important participació en xarxes nacionals i internacionals.
 
El treball realitzat en col·laboració amb els altres Laboratoris del grup ICS ha estat recentment reconegut com “Experiència certificada pel Observatori.

GerènciaTerritorial ICS Lleida i Alt Pirineu i Aran i Gestió de Serveis Sanitaris

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


<< Torna