Notícies

INSCRIPCIONS IV JORNADA D'INICIATIVES, INNOVACIÓ I RECERCA. 9 DE NOVEMBRE DE 2018. AULA MAGNA CAMPUS CIÈNCIES DE LA SALUT DE LA UNIVERSITAT DE LLEIDA.

Data: 
07/09/2018

Un any més durant l’últim trimestre de l’any es celebrarà la IV Jornada d’iniciatives, innovació i recerca , aquesta tindrà lloc el dia 9 de novembre de 10,00 h a 15,00 h, a l’Aula Magna del Campus Ciències de la Salut, ubicada a la Facultat de Medicina de la Universitat de Lleida.

La jornada constarà de tres apartats:
  1. Conferències dels projectes innovadors de les diferents entitats participants en l'organitazió d'aquesta edició: Hospital Universitari Arnau de Vilanova, Institut d'Investigació en Atenció Primaria-USR Lleida/Pirineus, Fundació IRBLleida i Gestió de Serveis Sanitaris.
  2. Conferència magistral sobre Innovació i Recerca a càrrec del Sr. Gonzalo Idiáquez.
  3. Presentació dels projectes que s'hagin dut a terme durant l'últim any en el marc esmentat en les bases de la convocatòria (Gestió de Serveis Sanitaris, Institut Català de la Salut o Institut de Recerca Biomèdica de Lleida).

Us recordem que està obert el plaç per enviar les comunicacions orals i/o pòsters. S’ha de presentar un resum del treball amb extensió màxima de 300 paraules  mitjançant el següent formulari (explorador recomanat: Google Chrome). No s’acceptarà cap text que no compleixi aquest format. La data de finalització d'enviament de comunicacions és el dia 29 de setembre del 2018 a les 14:00 h.

S’ha sol·licitat l’acreditació de la Jornada al Consell Català de la Formació Continuada de les Professions Sanitàries
 
A l’espera del programa definitiu, us avancem l’horari previst:
 
10:00 h                  Taula Inaugural
10:30 h - 11:50 h   (1ª part, ponències per institució)
10:30 h - 10:50 h   IRBLleida
10:50 h - 11:10 h    HUAV 
11:10 h - 11:30 h    IDIAP Jordi Gol
11:30 h - 11:50 h 
11:50 h - 12:15 h    Descans
12:15 h - 13:00 h   Sessió Magistral - Sr. Gonzalo Idiáquez (innovació)
13:00 h - 14:40 h   Comunicacions orals (10 comunicacions escollides per part del comitè         científic    de les que es presenten a la convocatòria)
14:45 h                   Entrega de premis i clausura de la jornada.
 

Per qualsevol dubte o comentari, us podeu adreçar al correu recerca@gss.scs.es 

 


FULL INSCRIPCIÓ JORNADES

Si us plau, omple els camps obligatoris marcats amb un asterisc per inscriure’t a l’acció formativa:Informació bàsica de la protecció de dades

Identificació del tractament: "Trameses d'informació i inscripcions de Gestió de Serveis Sanitaris"

Responsable del tractament: Direcció Gerència. Gestió de Serveis Sanitaris. Avinguda Rovira Roure 44, 25198 Lleida

Finalitat: gestionar la relació institucional de Gestió de Serveis Sanitaris derivada de la tramesa d’informació i publicacions, convocatòries d’actes i altres activitats, col·laboracions i ponències, subscripcions, i altres tipus de comunicacions derivades d’actuacions pròpies de Gestió de Serveis Sanitaris. 

Legitimació: consentiment de la persona interessada. La persona interessada pot retirar el consentiment en qualsevol moment. 

Destinataris: es preveuen comunicacions de dades als departaments de la Generalitat i entitats vinculades que en depenen, d'acord amb les seves competències, per a la gestió dels diferents serveis públics i a institucions i organismes de caràcter oficial i a administracions públiques. Les dades també es comunicaran als encarregats de tractament que actuïn per compte del responsable del tractament. 

Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, dret a l’oblit, dret a la portabilitat de les dades i sol·licitud de limitació, presentant un escrit adreçat a la Direcció Gerència (Gestió de Serveis Sanitaris. Avinguda Rovira Roure 44, 25198 Lleida) o mitjançant la petició genèrica disponible a la pàgina web de Gestió de Serveis Sanitaris Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu. 

Informació addicional: si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.


<< Torna