Notícies

II Jornada del Comitè d'Ètica Assistencial: 'Autonomia: de què estem parlant?'

Demà dijous, 28 de març, tindrà lloc la II Jornada CEA. Autonomia: de què estem parlant?, a la sala polivalent La Lira de Tremp, organitzada pel Comitè d’Ètica Assistencial de l’Hospital Comarcal del Pallars, gestionat per Gestió de Serveis Sanitaris.

La jornada, que està adreçada a professionals de tots els àmbits, així com associacions de pacients i usuaris i ciutadania en general, pretén aproximar-se al principi bioètic d'autonomia des d’una doble vessant.

Per una banda, es vol escoltar i donar veu als usuaris dels serveis de salut. I per l'altra banda, s'adreça als professionals de la salut, per ajudar-los a reflexionar sobre la necessitat d’un canvi de model, més centrat en la persona usuària dels serveis, en el qual es tinguin en compte aspectes com la qualitat de vida, el bon tracte i la dignitat de la persona atesa.

Per això, s'ha convidat a professionals de la salut, dels serveis socials, associacions de pacients i ciutadans. 

CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ

ACTE:

II Jornada CEA. Atendran als mitjans de comunicació Rosa Ma Pérez Capellades, presidenta del Comité d’Ètica Assistencial de l’Hospital Comarcal del Pallars, i la Dra. Ana Urrutia, metge Geriatra, doctora en Geriatria, Gerontòloga i Experta en Bioètica i Biodret, presidenta de la Fundación Cuidados Dignos i creadora de la Norma Libera-Care, model d’atenció centrat en la persona i sense subjeccions.

DIA:

Dijous, 28 de març de 2019

HORA:

11.20 h

LLOC:

Sala polivalent La Lira

Rambla Dr. Pearson, 22

Tremp

 

 

 


AdjuntMida
Triptic jornades etica_Hospital del Pallars.pdf249.66 KB
<< Torna