Notícies

Segon torneig "L'esport ens uneix" 25 de maig a Balaguer!

El dia 25 de maig del 2019 tindrà lloc el segon torneig “l’esport ens uneix” a la ciutat de Balaguer. Aquest projecte comunitari sorgeix del poder inclusiu que ofereix la pràctica esportiva i s’organitza des del Servei de Rehabilitació Comunitària en Salut Mental de Balaguer. Aquest any hi participaran 130 esportistes i voluntaris de la província de Lleida, incrementant així el nombre de participants de la primera edició.

El segon campionat multiesportiu “l’esport ens uneix” compta amb el suport de l’Ajuntament de Balaguer, de Gestió de Serveis Sanitaris i amb la col·laboració de diferents empreses locals.

L’objectiu és compartir una jornada amb altres persones que vulguin gaudir de l’esport en  un entorn que fomenta les interaccions socials i la salut.

Experiències prèvies ens demostren que l’esport és una eina d’inclusió per a les persones que tenen un diagnòstic en salut mental. Les diferències es desdibuixen possibilitant la participació de igual a igual en les activitats esportives. Mitjançant la pràctica d’activitat física, a més, s’estimulen les capacitats cognitives, es redueix l’angoixa i s’augmenta l’autoestima i la sociabilitat.


<< Torna