Notícies

Salut Mental guanya el Primer Premi de la XXI Jornada de la Societat Catalana de Qualitat Assistencial

La psiquiatra Ester Castan va presentar la comunicació ‘Constitució d’una comissió de qualitat i seguretat de pacients en l’àmbit de Salut Mental per l’establiment d’un Pla de Qualitat territorial a Lleida i Alt Pirineu i Aran’.

 

Un equip de professionals del servei de Salut Mental de l’Hospital Universitari Santa Maria han estat els guanyadors del Primer Premi de la XXI Jornada de la Societat Catalana de Qualitat Assistencial, que va tenir lloc a Lleida el passat dijous 13 de juny. La psiquiatra Ester Castan va presentar la comunicació ‘Constitució d’una comissió de qualitat i seguretat de pacients en l’àmbit de Salut Mental per l’establiment d’un Pla de Qualitat territorial a Lleida i Alt Pirineu i Aran’ en el marc d’aquesta jornada que va reunir professionals sanitaris i pacients per debatre com millorar l’assistència en el sistema sanitari.

 

Sota el lema “Implicant la ciutadania en la millora de la qualitat assistencial”, la jornada va comptar amb diverses taules rodones que van reunir professionals i pacients. La conferència inaugural, a càrrec del consultor expert en anàlisis de qualitat en l’àmbit sanitari, Joan Carles March, va portar per títol El pacient com a clau per a la millora de la qualitat.

 

Juntament amb la Societat Catalana de Qualitat Assistencial, van organitzar la jornada la Gerència Territorial de l’ICS a Lleida, Alt Pirineu i Aran i Gestió de Serveis Sanitaris. Hi van col·laborar la Universitat de Lleida (UdL), Sant Joan de Déu de les Terres de Lleida i la Diputació de Lleida.


<< Torna