Notícies

Grup Nastasi ofereix consultes mèdiques al seu complex comercial

L’empresa lleidatana d’hostaleria Grup Nastasi, que impulsa un complex comercial on abans s’ubicava l’antic Nou Forn, oferirà consultes mèdiques en aquestes instal·lacions.

Rubén Lladonosa, un dels responsables del projecte, va explicar que la ubicació del complex, entre els carrers Rovira Roure, Germanies i Periodista Trapa, al costat dels hospitals Arnau de Vilanova i Santa Maria i del CAP Onze de Setembre, fan factible que una part del complex pugui estar ocupada per instal·lacions sanitàries, tot i que va apuntar que encara no hi ha res tancat en aquest sentit.

El mes de febrer passat van començar els treballs de demolició de l’antic Nou Forn i actualment s’hi estan duent a terme els treballs d’excavació. Rubén Lladonosa va explicar que abans de poder començar les obres, els promotors del complex han d’“acabar de lligar” alguns punts, relatius a l’enginyeria o a la mobilitat. De tota manera, està previst que les obres de les instal·lacions comercials i hoteleres comencin aquest any.

Al complex està prevista la instal·lació d’un supermercat (Mercadona ha confirmat el seu interès per ubicar-se al recinte, que se sumaria als cinc que ja té a Lleida i que obrirà a Copa d’Or), així com de tres o quatre botigues de mitjà format i un hotel de tres estrelles i 55 habitacions (enfocat a donar servei pacients dels hospitals Arnau de Vilanova i Santa Maria i amb preus assequibles per als usuaris).També estan previstes 234 places d’aparcament, entre subterrani i en superfície. En total, la parcel·la té 4.728 metres quadrats de sostre edificable. Els promotors del recinte estan negociant amb una firma d’electrodomèstics, una altra de mobiliari i un gimnàs, a més d’ambuna franquícia hotelera, interessats a formar part d’aquest projecte.

El Grup Nastasi va ser fundat durant els anys setanta per Pepito Lladonosa, que des dels 13 anys s’ha dedicat al sector de l’hostaleria. El grup compta amb hotels, restaurants i discoteques. L’any 2011, aquest hoteler lleidatà va rebre el premi nacional d’hostaleria per haver-se convertit “en un dels referents gastronòmics de l’actualitat”.

Segre, 7 d'abril de 2013

 


<< Torna