Notícies

Com sonaria l’Hospital si hi instal·léssim un piano de cua al vestíbul?

Si teniu curiositat, ho podreu comprovar per vosaltres mateixos i, si us animeu, tindreu l’oportunitat d’interpretar alguna obra gràcies a la iniciativa ‘Sent el Santa Maria!’, que se celebrarà del 26 al 30 de juny, coincidint amb la celebració del Concurs Internacional de Piano Ricard Viñes a la ciutat de Lleida: 2nd Ricard Viñes Piano Kids and Youth. 

El piano estarà ubicat al vestíbul i hi haurà actuacions pianístiques de les escoles de la ciutat de Lleida i rodalies, dels concursants del Concurs Internacional de Piano Ricard Viñes, de pianistes de Lleida i vostres com a professionals de l’àmbit de la Gerència Territorial, segons els horaris adjunts. La resta del dia estarà obert a la ciutadania.

L’horari establert per als professionals que treballeu als dispositius assistencials de la Gerència Territorial és el dijous 27 i el divendres 28 de 14.30h a 15.30h. Per apuntar-vos, podeu escriure un correu a [email protected] o trucar al 973 72 72 22 (extensió 1268 i 1269). Al correu hi heu de posar el vostre nom i cognoms, el títol de l’obra o obres que voleu interpretar i el nom del centre on treballeu.

 

Animeu-vos a participar!


AdjuntMida
Sent el Santa Maria!.png242.36 KB
<< Torna