Notícies

El Servei de Farmàcia de l’Hospital Universitari Santa Maria i Hospital Comarcal del Pallars obté la certificació de qualitat ISO 9001:2015

El Servei de Farmàcia i les Unitats de Dietètica de l’Hospital Universitari Santa Maria i de l’Hospital Comarcal del Pallars han obtingut recentment la certificació ISO 9001:2015 de gestió de qualitat, pel seu compromís en la seguretat dels pacients i en la millora contínua dels processos assistencials. El certificat és vàlid per al servei d’atenció farmacològica, nutrició clínica i dietètica, gestió de casos medicinals, docència externa i gestió de la competència.

Per la seva banda, la Comissió de Farmacoterapèutica de Gestió de Serveis Sanitaris, empresa pública que gestiona l’Hospital Universitari Santa Maria i l’Hospital Comarcal del Pallars, també ha rebut el mateix certificat ISO 9001:2015. Aquesta comissió, que està formada per professionals de diferents línies assistencials de la medicina, la infermeria, dietètica, qualitat, direcció mèdica i farmàcia, porta a terme la selecció de teràpies, medicaments i nutrició a fi d’obtenir la màxima eficàcia, eficiència i seguretat en l’ús terapèutic de les mateixes. L’any 2008, la Comissió de Farmacoterapèutica va obtenir la certificació 9001:2008, sent una de les primeres de l’Estat espanyol a acreditar-se.


<< Torna