Notícies

La residència Lleida-Balàfia I estrena un nou centre de dia a partir del gener

La residència Lleida-Balàfia I posarà en funcionament a partir del 10 de gener un nou centre de dia per a gent gran, amb una capacitat de 20 places, traslladades del centre de dia de la residència Lleida-Balàfia II. El nou centre de dia s’adreça a persones de més de 65 anys i ofereix un servei d’acolliment diürn que complementa l’atenció pròpia de l’entorn familiar, amb els objectius d’afavorir la recuperació i el manteniment de l’autonomia personal i social, mantenir la persona en el seu entorn familiar i personal en les millors condicions i proporcionar suport a les famílies en l’atenció a les persones grans dependents. L’horari del centre de dia és de 8 h a 20 h i compta amb un equip multidisciplinar de professionals.

Totes les persones interessades en entrar  a formar part de la llista d’espera per accedir al nou centre de dia es poden posar en contacte a partir de l’1 de gener amb la residència Lleida-Balàfia I, a través el telèfon 973244172 o del correu electrònic [email protected].

Fins ara, la residència Lleida-Balàfia I no oferia el servei de centre de dia,  mentre que la residència Lleida-Balàfia II tenia 60 places d’aquesta modalitat. Amb aquest canvi, a partir del gener la residència Lleida-Balàfia I comptarà amb 20 places de centre de dia i la residència Lleida-Balàfia II es quedarà amb 40 places.


<< Torna