Notícies

Un centenar d’aspirants es presenten a les proves per cobrir 53 llocs de treball a l’HUSM i 17 a l’HCP

La Facultat de Medicina de la Universitat de Lleida (UdL) va acollir el passat dissabte 12 de febrer les proves de la convocatòria extraordinària d’Oferta Pública d’Ocupació 2017-2019 i 2018-2020 i la convocatòria Ordinària d’Oferta Pública d’Ocupació 2018, 2019 i 2020, per a la cobertura de 53 llocs de treball de l’Hospital Universitari Santa Maria.

Les proves corresponents als 17 llocs de treball de l’Hospital Comarcal del Pallars es van realitzar al mateix Hospital.

En total, estaven convocats 93 aspirants i se’n van presentar 91. Les convocatòries dotaran els hospitals de personal assistencial de tècnic/a especialista en imatge per al diagnòstic, tècnic/a especialista en anatomia patològica, auxiliar d’infermeria, auxiliar de farmàcia, ajudant sanitari/ària, titulat/ada grau superior-enginyer/a informàtic/a, oficial administratiu/iva, auxiliar administratiu/iva, auxiliar d’oficis-subaltern, auxiliar d’oficis-manteniment, oficial d’oficis-tècnic/a manteniment, auxiliar d’oficis-logística, oficial d’oficis-tècnic/a especialista informàtic/a, tècnic/a especialista en laboratori i ajudant de cuina.


<< Torna