Notícies

Francesc Guerra Maestre, nomenat adjunt a la gerència de Gestió de Serveis Sanitaris (GSS) en l'àmbit territorial de la Regió Sanitaria de l'Alt Pirineu i Aran

Davant de la necessitat de promoure i dinamitzar la transversalitat entre els diferents serveis i centres de l’àmbit de la Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran per garantir els criteris i indicacions del Pla de Salut de Catalunya,  el Consell d’Administració de GSS va aprovar dotar, amb caràcter transversal, en l’àmbit de la Regió Sanitària Alt Pirineu Aran d’un adjunt a la gerència.

Considerant que la trajectòria professional del senyor Francesc Guerra al capdavant de l’Hospital Comarcal del Pallars i de la Fundació Sant Hospital ha estat molt satisfactòria, els membres del Consell d’Administració van aprovar  que assumeixi les funcions d’adjunt a la gerència de Gestió de Serveis Sanitaris a partir del’1 de juliol.

Francesc Guerra és llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona, diplomat en Ciències Empresarials i Màster en Business Administration (MBA) per ESADE

Pel que fa a la vessant professional, posseeix una dilatada experiència en gestió sanitària. Ha desenvolupat diferents posicions directives a l'Institut Universitari Dexeus, CASER i a l'Hospital Clínic de Barcelona. Des de l’any 2017 Francesc Guerra desenvolupa les funcions de Director de Centre de l’Hospital Comarcal del Pallars i gerent de la Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell.


<< Torna