Notícies

El Servei d’Oncologia Radioteràpica de l’Arnau se suma al moviment Movember a favor de la lluita contra el càncer de pròstata i de testicle

 

El novembre és el mes del bigoti, el símbol que s’utilitza per parlar de salut masculina i per donar veu al càncer de pròstata

Movember Foundation és una organització benèfica internacional compromesa a impulsar una vida més feliç, saludable i tan llarga com sigui possible per als homes. Ja des de 2003, diverses persones anònimes es van unir a la causa recollint fons; actualment, ja s’han recaptat gairebé 500 milions d’euros i s’han finançat més d’un miler de programes d’investigació centrats en el càncer de pròstata i de testicle.

El Servei d’Oncologia Radioteràpica de l’Arnau s’ha unit a aquesta iniciativa i participa activament en la difusió d’informació sobre el càncer de pròstata i les repercussions d’aquesta malaltia en els pacients i en el seu entorn, ja que considera que cal fer-ne un abordatge des de diferents àmbits per fer més visible aquesta realitat i demostrar que no és només un problema dels homes. Aquesta difusió té el suport de la Societat Espanyola d’Oncologia Radioteràpica (SEOR).

Avui dia, aquest tipus de càncer és el segon més comú entre els homes. És per això que cal ajudar a la difusió i el coneixement d’aquesta malaltia amb iniciatives i propostes solidàries, que promoguin la investigació i la implicació de la societat en la lluita contra aquest tipus de càncer.

informació via, gabinet de comunicació ICS-Arnau,

Comunicació GSS, 25 de novembre de 2015

 


<< Torna