Notícies

“El Somriure de l’Arnau” destina la seva recaptació a La Marató de TV3

L’edició d’enguany de La Marató de TV3 destina els seus esforços a la investigació de la diabetis i l’obesitat

 

Des de l’Aula Hospitalària de l’Arnau, juntament amb l’Associació de Diabetis de Lleida, s’ha posat en marxa la col·laboració conjunta en un projecte sobre diabetis infantil. Es tracta de l’edició de la col·lecció de contes “El Somriure de l’Arnau” sobre diabetis que afecta nens i nenes, per tal de facilitar-los recursos per entendre, afrontar i normalitzar aquesta malaltia.
 
Tots els diners que es recullen amb la venda d’aquest material, elaborat per la professora de l’aula de l’Arnau Toñy Castillo, es destinen a l’edició d’aquest any de La Marató de TV3. La portada del llibre és de l’artista lleidatà Antoni Uceda i les il·lustracions de l’interior són de l’autora del llibre i d’Aiona Castillo. La impressió ha estat possible gràcies a la col·laboració amb la Diputació de Lleida i l’Associació de Diabetis de Lleida, Delegació de Lleida.
 
Les persones interessades a ajudar-nos a trobar aquest “somriure” i a col·laborar amb La Marató i la investigació de la diabetis poden fer una donació al número de compte: ES15 0081 5239 42 0001162926. En funció de la quantitat aportada, i especificant el format del llibre que prefereixen en el concepte de la donació, poden disposar de l’edició dels contes en suport electrònic o en paper.
 
Us informem via gabinet de comunicació de l'Arnau
 
Comunicació GSS, 3 de desembre de 2015


<< Torna