Notícies

L’ICS aprova els nomenaments de Ramon Sentís com a nou responsable de la Gerència Territorial de Lleida, Alt Pirineu i Aran i Gestió de Serveis Sanitaris i Núria Nadal com a nova gerent territorial de Barcelona Ciutat

La Comissió Executiva del Consell d’Administració, presidida per Adrià Comella, ha donat el vistiplau als nomenaments en la sessió ordinària d’aquest dijous.

 

Ramon Sentís ocuparà la gerència territorial de l’ICS a Lleida i l’Alt Pirineu i Aran i Gestió de Serveis Sanitaris (GSS) i Núria Nadal, la gerència territorial de l’ICS a Barcelona Ciutat. La Comissió Executiva del Consell d'Administració de l'ICS ha donat el vistiplau a aquests nomenaments en la sessió ordinària, presidida pel president del Consell Adrià Comella, d'aquest dijous 26 de setembre.

L’organització agraeix el compromís i la dedicació de Jordi Cortada, fins ara gerent territorial de Lleida, Alt Pirineu i Aran i GSS.

Currículums

Ramon Sentís i Bergés (Lleida, 1968) és enginyer industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Lleida (UdL).

Des de l’any 1993 i fins l’any 2011 va desenvolupar la seva carrera professional en negocis internacionals d’empreses multinacionals del sector privat, tot assumint diferents responsabilitats de gerència i direcció, entre altres al Grup Ros Roca.

Va crear l’empresa Quatre Partners l’any 2002, companyia especialitzada en consultoria estratègica i internacionalització de pimes, un cop obtinguda l’homologació com a consultor de diverses entitats: Agència per a la Competitivitat de l’Empresa (ACCIÓ), Instituto de Comercio Exterior (ICEX) i  Consejo Superior de Cámaras.

Des de l’any 2011 i fins a l’actualitat ha centrat la seva activitat professional com a consultor en aquesta empresa, realitzant assessories en un ampli ventall de sectors.

L’any 2012 va introduir l’anàlisi del model de negoci Canvas, per tal de potenciar l’orientació a resultats mitjançant les estratègies de creixement sostenible i la internacionalització. Durant aquestes dues etapes professionals ha acumulat una experiència de més de 25 anys liderant equips de treball com a gestor i organitzant equips com a consultor.

 

Núria Nadal i Braqué (Lleida, 1972) és metgessa especialista en medicina familiar i comunitària per la Universitat de Lleida (UdL). La seva trajectòria professional ha estat sempre lligada a l’ICS i, sobretot, a l’atenció primària. Des del maig del 2015 ha estat la directora d’Atenció Primària de l’ICS a Lleida. Anteriorment havia treballat a diversos centres d’atenció primària com el CAP Cappont de Lleida on, a banda de la seva tasca assistencial, va exercir les funcions de referent de pneumologia i referent territorial de cronicitat.

Nadal disposa d’una dilatada experiència en gestió, ja que durant els quatre anys al capdavant de la Direcció d’Atenció Primària ha potenciat el lideratge de l’atenció primària en el diagnòstic, seguiment i tractament del pacient crònic i el treball transversal amb l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova. Durant el període de gener de 2007 a octubre de 2010 va ocupar el càrrec de coordinadora de l’Àrea de Metodologia, Qualitat i Avaluació Assistencial al Servei d’Atenció Primària  (SAP) Lleida Ciutat-Segrià-Garrigues.

També ha estat vocal de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFIC) del territori lleidatà, a més de secretària del Col·legi Oficial de Metges de Lleida entre els anys 2011 i 2014.

  

Lleida, 27 de setembre de 2019


<< Torna