Notícies

Concert solidari a l’Hospital de Santa Maria per recolzar la recerca en malalties neurodegeneratives

Treballadors del centre canten, interpreten i reciten en favor de La Marató de Tv3

Avui divendres, 29 de novembre a les 18.00h, l’Hospital de Santa Maria de Lleida, gestionat per Gestió de Serveis Sanitaris, organitza un concert solidari en favor de La Marató de Tv3, a la Capella situada a l’edifici de la nova Unitat de Trastorns Cognitius, al recinte de l’Hospital. El programa d’enguany de La Marató de Tv3 està dedicat a les malalties neurodegeneratives, una línia assistencial important en l’activitat de Gestió de Serveis Sanitaris que compta amb la Unitat de Trastorns Cognitius, de referència a la Regió Sanitària Lleida i Alt Pirineu i Aran.

L’acte d’aquesta tarda estarà protagonitzat pels professionals del centre que cantaran, interpretaran i recitaran en favor de les malalties neurodegeneratives sota el títol La solidaritat no degenera. El preu del concert és de 5 euros i els fons que es recaptin amb aquest acte i la resta d’activitats posades en marxa durant la setmana es destinaran íntegrament a La Marató de Tv3.

Durant tota la setmana, usuaris i treballadors del centre han pogut col·laborar amb aquesta causa comprant la “xocolata solidària” que se serveix a la cafeteria del centre per 1,50 euros.

Els actes en favor de La Marató de Tv3 han continuat aquest matí a la Unitat de Trastorns Cognitius amb la xerrada Diagnòstic i tractament de futur de la malaltia d’Alzheimer, adreçada a familiars de pacients i públic en general, que han pogut contribuir amb 2 euros per aquesta causa. El Dr. Gerard Piñol, neuròleg i coordinador de la Unitat de Trastorns Cognitius, ha estat l’encarregat de conduir la xerrada.

Lleida, 29 de novembre de 2013
Premsa i Comunicació Departament Salut_Lleida
 


<< Torna