Notícies

Dia Mundial del Parkinson amb diverses activitats

La jornada es desenvolupa avui 11 d’abril de 2014 sota el lema “Tot superheroi necessita un supercomany”

En el marc del Dia Mundial del Parkinson, l’Associació Parkinson Terres Lleida organitza diverses activitats, algunes a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida.

Actualment hi ha més de 150.000 afectats de Parkinson a tot l’estat, dels quals encara en queden uns 30.000 sense diagnosticar. Amb aquestes activitats es pretén donar a conèixer la malaltia i sensibilitzar la població amb les associacions i amb la importància de la tasca dels voluntaris per ajudar les persones afectades.

Així mateix, avui a l’Arnau s’hi ha instal•lada una taula informativa que romandrà al vestíbul de l’hospital tot el matí. A més, avui també s’ha iniciat l’exposició solidària a la Sala d’Exposicions de l’Arnau a favor de l’Associació de Parkinson Terres de Lleida a càrrec de Carmen San José, membre de l’associació i afectada de la malaltia de Parkinson. L’exposició hi serà fins el dia 20 d’abril.

Finalment, a partir de les 16.00h s’iniciarà a la Sala d’Actes de l’Arnau la conferència informativa sobre el Parkinson, els tractaments, els avenços mèdics i els estudis actuals sobre la malaltia. Per concloure l’acte, actuarà el cor del centre de rehabilitació de la veu de Lleida.

Lleida, 11 d’abril de 2014
 


<< Torna