Notícies

5 de maig, Jornada Mundial d’Higiene de Mans. Aquest any amb el lema “Només es necessiten 5 moments per canviar el món”

Com sabeu aquesta Jornada està impulsada per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) des de l’any 2009 amb la finalitat de conscienciar i implicar els professionals sanitaris en la prevenció de les infeccions relacionades amb l’assistència sanitària mitjançant aquesta mesura senzilla i eficaç.

Aquest any, l’OMS posa de relleu el paper de la Higiene de Mans en la lluita contra la resistència als antimicrobians amb el lema  “Només es necessiten 5 moments per canviar el món”.   D’aquesta manera l’OMS vol generar consciència sobre els patògens multiresistents i la importància de la higiene de mans com a mesura de prevenció de les infeccions.

Per donar difusió a la Jornada a l’Hospital de Santa Maria, amb la supervisora de Control d'Infeccions Irene Montardit, farem  pràctica de la higiene de mans d’una manera visible i generalitzada entre el personal sanitari, pacients i familiars.

A les 10 del mati al personal sanitari i a la tarda a pacients i familiars, i als nens que ens visitens dins el projecte "hospital l’amic". 

Es projectarà a les pantalles TV el Videoclip Campanya Higiene de Mans Hospital de Santa Maria, per conscienciar en aquest hàbit tant senzill però tant important en el nostre dia a dia.

Agraïm per endavant la vostra col·laboració i us animem a participar-hi

Salutacions,

 

Comunicació GSS, 2 de maig de 2014


<< Torna