Notícies

La unitat de Tabaquisme de l’Hospital de Santa Maria presenta un videojoc sobre els riscos del tabac adreçat a adolescents

demà 30 de maig de 2014 a les 10.45h

La unitat de Tabaquisme de l’Hospital de Santa Maria presenta un videojoc sobre els riscos del tabac adreçat a adolescents

Demà divendres, 30 de maig, la Unitat de Tabaquisme de l’Hospital de Santa Maria (HSM) de Lleida, gestionat per Gestió de Serveis Sanitaris (GSS), presentarà el videojoc que han creat per explicar, de manera interactiva, els riscos de fumar adreçat a adolescents. El Dr. Francesc Abella, psicòleg i responsable de la Unitat de Tabaquisme de l’HSM, i Marc Segura Molina, dissenyador i desenvolupador d'aplicacions multimèdia, acompanyats de la direcció del centre, presentaran el videojoc i faran una petita demostració.

Un cop presentat el videojoc està previst distribuir-lo als centres educatius i sanitaris mitjançant un dossier explicatiu.

La presentació es fa coincidint amb la celebració del Dia Mundial Sense Tabac.

A les 10.45 hores, el Dr. Francesc Abella, psicòleg i responsable de la Unitat de Tabaquisme de l’HSM, i Marc Segura Molina, dissenyador del videojoc, faran la presentació i atendran als mitjans de comunicació a la Sala Polivalent del CAP Santa Maria (al recinte de l’Hospital de Santa Maria, av. Alcalde Rovira Roure 44, Lleida)

En motiu del Dia Mundial Sense Fum la  unitat de tabaquisme de l'hospital ha participat en tertúlies i entrevistes que podreu seguir a SERRadio Lleida i Ràdio Rosselló.

Us deixem imatges del nostres professionals amb pacients experts a l'estudi de Ràdio

 

Comunicació, 29 de maig de 2014
 


<< Torna