Notícies

Els usuaris de les Consultes Externes de l’Arnau ja no hauran de passar pel taulell per programar les visites de seguiment

L’Hospital posa en marxa un nou sistema de programació en què les visites es programen i es comuniquen telefònicament 

L’anomenada “programació diferida” es posarà en marxa el 4 de novembre
 
L’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida posa en marxa l’anomenada “programació diferida” el proper 4 de novembre de 2014. Es tracta d’un nou concepte de programació en què el pacient, un cop ha estat visitat per l’especialista a Consultes Externes, pot sortir de l’Hospital sense necessitat de demanar una nova visita al taulell.
 
El nou sistema permet que els professionals de la Unitat de Programació gestionin les agendes de les Consultes Externes i la programació de visites successives. Un cop tenen una proposta de cita, truquen a l’usuari per donar-li dia i hora per a la visita de seguiment.
 
Aquesta proposta de programació serà efectiva per als serveis d’Urologia, Otorinolaringologia, Reumatologia, Traumatologia, Endocrinologia, Medicina Interna, Neurocirurgia, Nefrologia, Cirurgia Maxil·lofacial i Oftalmologia.
 
L’Hospital habilitarà un número de telèfon de contacte per als usuaris per tal que, si passen quinze dies sense que hagin rebut cap notificació de la nova visita, els pacients puguin contactar amb la Unitat de Programació i informar-se de la situació.
 
L’Arnau aposta per aquest nou model de programació per facilitar l’accessibilitat a l’Hospital amb l’objectiu de millorar l’atenció a la ciutadania i fer més resolutiva i eficaç la programació de les Consultes Externes.

Comunicació GSS, 3 de novembre de 2014


<< Torna