Notícies

Dones tractades a l’Hospital de Santa Maria participen a la 3a Cursa de la Dona de Lleida

Un grup de dones en tractament al Centre d’Atenció i Seguiment a les Drogodependències (CAS) de l’Hospital de Santa Maria de Lleida, gestionat per l’empresa pública Gestió de Serveis Sanitaris (GSS), van participar ahir diumenge, 15 de març, en la III Cursa de la Dona Nayox en contra del càncer de mama, celebrada pels carrers de la ciutat.

Aquesta participació ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’organització de la cursa que va patrocinar a les dones que no podien costejar-se la inscripció.

Des del CAS destaquen que la participació de les dones tractades al centre en activitats socials com aquesta Cursa de la Dona els serveix d’ajuda en la tasca rehabilitadora, millora el maneig de les relacions socials, l’autonomia de la pròpia persona i la consciència dels problemes de salut com a dones.

Des de l’Hospital de Santa Maria es vol agrair a l’organització de la Cursa de la Dona per facilitar la participació del grup de dones en tractament i als professionals del CAS que les van acompanyar per la seva implicació en aquesta activitat.

 

Comunicació GSS, 16 de març de 2015
 


<< Torna