Notícies

Alfons Segarra, nou gerent territorial de l'ICS Lleida, Alt Pirineu i Aran i GSS

Els Consells d’Administració de l’Institut Català de la Salut (ICS) i de Gestió de Serveis Sanitaris (GSS) han aprovat per unanimitat nomenar Alfons Segarra Medrano com a nou gerent territorial de l’ICS a Lleida i a l’Alt Pirineu i Aran i Gestió de Serveis Sanitaris.

El nou gerent s’ocuparà de la gestió de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, els serveis d’atenció primària de l’ICS al territori i els centres de Gestió de Serveis Sanitaris, que són l’Hospital Universitari de Santa Maria, l’Hospital Comarcal del Pallars, les residències Lleida-Balàfia i l’ABS Lleida Rural Nord.

L’ICS i GSS agraeixen el compromís i dedicació de Ramon Sentís Berges, responsable d’aquesta Gerència durant els darrers dos anys i mig, i responsable de la gestió dels hospitals públics i de l’atenció primària de Lleida i el Pirineu durant tota la pandèmia de la COVID-19.

Alfons Segarra havia ocupat el càrrec de director mèdic dels hospitals Arnau de Vilanova i Santa Maria de Lleida durant els darrers sis mesos, abans d’agafar el relleu de Ramon Sentís com a nou gerent territorial. Així mateix, ha ocupat el càrrec de cap de servei de Nefrologia de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova durant els darrers 4 anys.

Doctorat en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona, Alfons Segarra ha desenvolupat bona part de la seva carrera professional com a metge especialista en Nefrologia a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, on va treballar durant 28 anys abans de traslladar-se a Lleida. Entre altres titulacions, disposa d'un màster en Economia de la Salut i Gestió de Recursos Sanitaris.


<< Torna