Notícies

Presentació de la guia 'El voluntariat als centres de salut'

L’Aula Magna de la Facultat de Medicina ha acollit avui dijous l'acte de presentació de la guia ‘El voluntariat als centres de salut’, amb l'assistència de més de 40 professionals assistencials d'hospitals, Atenció Primària, responsables d'entitats, voluntaris, estudiants i població en general.

L'Hospital Universitari de Santa Maria vol fomentar la figura del voluntariat a la institució i per aquest motiu s'estan enllestint les signatures de convenis amb diferents entitats per tal de poder posar en marxa la presència de voluntaris als nostres centres abans de finalitzar l'any de celebració del nostre Centenari.

L'any 2012 es va elaborar el primer Pla de Voluntariat i s'han signat convenis de col·laboració amb entitats com l’Associació de Malalts i Familiars d'Ictus de Lleida (AMILL) i Creu Roja Joventut. Amb la pandèmia es van paralitzar totes les activitats de voluntariat i ara es vol reprendre l'activitat amb noves col·laboracions. 

La persona referent per a qualsevol tema relacionat amb el Voluntariat és la Maria Bonjorn, responsable de la Unitat d'Atenció a la Ciutadania i Participació.

 

 

 


<< Torna