Notícies

Concert del Centenari de l'Hospital Universitari de Santa Maria

Tots i totes els professionals que  han treballat i treballen a GSS estan invitats al Concert del Centenari de l'Hospital Universitari de Santa Maria, un esdeveniment que marca la cloenda de les celebracions de l’efemèride. Amb aquest acte volem reconèixer i agrair la tasca de totes i tots els professionals que heu prestat i continueu prestant serveis essencials en aquest hospital al llarg dels anys.

La vetllada inclourà un concert interpretat per l'Orquestra Julià Carbonell de les Terres de Lleida, que segur que ens deixarà records inoblidables. En acabar, farem un brindis per celebrar aquest moment tan especial.

Detalls de l'esdeveniment:

Data: Dijous, 05 d’octubre

Hora d'obertura de portes: 18.30 h

Inici del concert: 19.00 h

Lloc: Auditori Municipal Enric Granados de Lleida

Com a recordatori d’aquests 100 anys d'història, es lliurarà un exemplar del llibre "100 anys al vostre costat. Hospital Universitari Santa Maria", que ha estat editat especialment per aquesta ocasió.

Per garantir la teva assistència a aquest esdeveniment, que compta amb aforament limitat, et preguem que facis la reserva de les teves entrades abans del 28 de setembre. Pots fer-ho fàcilment fent clic a l'enllaç següent: www.100anysalvostrecostat.cat/concert

No deixis passar l’oportunitat d’assistir-hi!

Agrairíem la teva confirmació tan aviat com sigui possible per ajudar-nos en la planificació de l’esdeveniment.

Moltes gràcies per la teva dedicació i servei i esperem veure’t en aquest acte entranyable.

Cordialment,

Montse Pifarré

Presidenta del Consell d'Administració de Gestió de Serveis Sanitaris


AdjuntMida
husm_concert.pdf1.74 MB
<< Torna