Notícies

Palmira Borràs, nova directora de centres de la Xarxa d’Hospitals de l’Alt Pirineu

Gestió de Serveis Sanitaris ha designat Palmira Borràs Campabadal com a nova directora de centres de la Xarxa d’Hospitals de l’Alt Pirineu, en substitució de Francesc Guerra, que es jubila. Igual que el seu predecessor, Borràs assumirà la direcció de l’Hospital Comarcal del Pallars i de la Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell.

Palmira Borràs és especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública i màster en Direcció d’Empreses per ESADE. En l’àmbit laboral, ha treballat durant els últims 17 anys al Consorci de Salut i Social de Catalunya, on ha desenvolupat el càrrec de directora de l’Àrea Associativa des del 2017. Va ser directora mèdica d’atenció primària, hospitalària especialitzada i sociosanitària de l’Institut d’Assistència Sanitària (IAS) de Girona entre el 2001 i el 2006. Anteriorment, havia estat adjunta a la direcció assistencial de l’Hospital de Sant Pau, entre els anys 1992 i 2001.

El gerent de la Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran, Miquel Abrantes, destaca que “estem convençuts que gràcies a la seva dilatada experiència en gestió d’organitzacions sanitàries, Palmira Borràs aportarà una visió amb més pes assistencial a l’hora d’enfortir i reforçar els serveis hospitalaris de l’Alt Pirineu.” Abrantes apunta que “tot i que cada hospital mantindrà la seva autonomia com fins ara, amb aquesta direcció única que vam establir ja fa 7 anys, aconseguim una major integració dels equipaments assistencials i una major coordinació i eficiència per tal de donar la resposta més adequada a la ciutadania del Pirineu”.

Des de la Gerència Territorial de Gestió de Serveis Sanitaris agraïm la tasca desenvolupada per Francesc Guerra per la seva dedicació i esforç.

 


<< Torna