Notícies

GSS firma dos convenis de col·laboració amb el Lleida Esportiu i la Fundació Antisida

Gestió de Serveis Sanitaris (GSS), empresa pública que gestiona l’Hospital Universitari de Santa Maria, ha signat avui dos convenis de col·laboració amb els responsables del Lleida Esportiu i de la Fundació Antisida Lleida amb l’objectiu de millorar el benestar emocional de les persones afectades per trastorns mentals, addiccions i VIH.

Joan Fibla, president de la Fundació Antisida de Lleida, i Alfons Segarra, gerent territorial de GSS, han signat el primer conveni de col·laboració, mitjançant el qual GSS es compromet a vetllar activament per la cooperació entre els equips de professionals que tracten els pacients amb VIH i els professionals de la Fundació, facilitant el seu accés i promovent la seva integració. Per la seva banda, la Fundació actuarà com a unitat de suport als equips d’atenció a les persones afectades de VIH. Es prioritzarà la millora dels processos de treball, la simplificació dels tràmits, la transmissió de coneixements, la millora professional i l’optimització i aprofitament de recursos d’ambdues entitats. 

D’altra banda, Luis Pereira, en representació del Lleida Esportiu, i Alfons Segarra, gerent territorial de GSS, han signat un segon conveni de col·laboració a través del qual s’estableixen les bases per fer difusió de les diferents activitats de participació comunitària dels usuaris de GSS afectats per trastorns mentals i addiccions. El Lleida Esportiu col·laborarà amb GSS dissenyant accions conjuntes i oferint entrades gratuïtes als partits de lliga regular, entre altres accions. Així mateix, es vincularà la imatge de GSS amb la del Lleida Esportiu mitjançant les xarxes socials com a col·laboradors.


<< Torna